vineri, octombrie 21, 2016

Eclipsele sau respirațiile accelerate ale EUlui

Postat Maria


Draga OM,

In fiecare an, exista doua perioade, la distanța de șase luni, in care se produc eclipse. Eclipsele vin întotdeauna in perechi, adica o eclipsa de Soare cu una de Luna, intr-un interval de doua saptamâni, asta pentru ca eclipsa de Soare se produce la Luna Noua si eclipsa de Luna la Luna Plina.

Din punct de vedere al astrologiei vedice, o eclipsa se produce atunci cand Luminariile se afla in același semn zodiacal cu punctul nodal/karmic/ de eclipsa, adica sunt la o distanța de zero pana la treizeci de grade de acel punct. Eclipsa se produce in planul vizibil pana la zece grade de punct, dar astrologic vibratia ei este prezenta in intervalul mai larg menționat mai sus.


Vizualizam acum imaginea in care Geea si noi inspiram împreuna pe ciclul crescător al Lunii si expiram in perioada descrescătoare a Lunii.
Vedem apoi cum, o data la șase luni, in momentul eclipselor, Geea si o data cu ea, toate sufletele de aici, respiram accelerat, ca in timpul unui sprint. Este sprintul sufletului nostru catre lumina, catre o intelegere avansată a propriei vieți, prin care ajungem tot mai aproape de vibrația unica si armonica pentru care ne-am întrupat.


Eclipsele se pot produce la Rahu/Nodul Nord, pe inspirație accelerata, unde rezonează cu o intensificare a voinței si a Liberului Arbitru sau la Ketu/Nodul Sud, pe expirație accelerata, unde se produc eliberări extraordinare si descărcări de bagaj karmic. Intervalul de șase luni dintre perioadele cu eclipse este, de fapt, pregătirea pentru urmatorul sprint, in care șansele sunt maxime daca ne antrenam corespunzător pana atunci.

Ma inclin in fata divinului din tine.
O saptamana minunata in continuare.

Irina Plescan Astrologie & Dezvoltare Personala

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...