luni, aprilie 24, 2017

Evoluția Realităților: Deschiderea Porții Stelare Cosmice

Postat Maria

8 Aprilie 2017
Binecuvântări, Iubit Trib al Luminii ~

Splendoarea se desfășoară în acest moment Acum.

Faza a treia a schimbării liniei temporale a Echinocțiului se va finaliza odată cu Luna Plină de Marți – 11 Aprilie 2017 (n. tr. orele 09:08).

Pasajele Porții Stelare Cosmice au fost deblocate sâmbăta trecută; o experiență cu adevărat puternică.

Citește: Șapte Explozii Solare clasa-M a vizat planeta Saturn în acel pasaj.

Asta este tot ce pot împărtăși în acest moment; medităm în acest sens.

Vom continua să lucrăm cu Echipele noastre Superioare, în interesele supreme ale Ascensiunii.

Poate că ați remarcat liniștea de luni și marți, săptămâna trecută, având în vedere că trei traiectorii temporale inferioare semnificative s-au prăbușit.

Senzația de liniște – atunci când timpul, încă, există – este un eveniment comun în timpul Portalului.

Regatele și Elementalii par să fie în tăcere totală, ca și cum realitățile sunt în pauză.

Atunci când acest lucru se întâmplă la nivel global, se întâmplă multe la nivel cosmic.

Miracolele se întâmplă în afara constrângerilor de spațiu-timp; acesta este motivul pentru care Gardienii se pregătesc să fie canale deschise.

Într-o stare pură de concentrare, în timpul Portalului, tărâmurile superioare și cele inferioare se unifică pentru a lucra ca Unul.

Portalurile traversează granițele straturilor dimensionale și ale densităților, astfel că noi vom experimenta, frecvent, senzația ciudată (și distractivă) că timpul s-a oprit.

În acele momente, operațiile mult mai ample pot face treaba bună.
Mărturia liniștii de săptămâna trecută a fost resimțirea minunilor în devenire. Aceste fluxuri de Coduri Cosmice, care se varsă în Sistemul Solar, influențează în mod semnificativ experiența noastră 5D / Unitatea / Conștiința Cristalină. De asemenea, oferă claritate cu privire la modul în care această schimbare / divizare temporală va fi experimentată de către colectiv. Încurajați Grupurile voastre să rămână calme, centrate și în momentul prezent, deoarece aceste frecvențe superioare dezvăluie aspecte superioare ale propriului Centru Solar al Inimii.

Aceste Portaluri deschid căi pentru a pătrunde Lumina pură cu o frecvență superioară și Maeștrii Gardieni întâmpină, cu binecuvântări la nivel înalt, pe oricine este în rezonanță cu vibrația de puritate, Divinitate și experiență superioară a conștiinței cristaline.

Această divizare în curs de desfășurare, se dezvăluie în moduri mult mai puternice. Vibrație = vibrație. Păstrați-o, pur și simplu, Dragilor.

Eliminați cuvinte, emoții, gânduri și acțiuni negative, detoxificați corpul fizic pentru a sprijini detoxifierea la nivel mondial.

Experiența voastră de întruchipare este amplificată odată cu oricare aflux mare de Lumină Divină a Mamei Cosmice.

Voi scrie săptămâna viitoare despre experiența de întruchipare.

Pentru moment, descoperirea noilor mele competențe (abilități vechi, veridice reaprinse) îmi sporesc concentrarea.

Păstrați-vă Inima deschisă și realitatea capabilă să primească Noul.
Efectul Conștiintți Uniunii Pure

Pentru cei care înțeleg modul în care conștiința unificată afectează colectivul, vă invităm să vă alăturați meditațiilor Unității de DUMINICĂ (Unity Meditations on SUNday). Menținem acest spațiu pentru toți cei care caută să amplifice Pacea, Lumina Iubirii și asistă Gaia, Umanitatea, Regatele și Elementalii în această Ascensiune Divină – chiar Acum. În plus, se simte minunat și viziunile pot fi foarte clare.
Vino alături de noi timp de 30 de minute în fiecare DUMINICĂ la 03:11, 18:11 și 21:11 (n.tr. ora României). Noi ne conectăm în acest fel, nu numai pentru amplificarea Luminii și a Ascensiunii, ci și pentru a ne instrui cum să ne conectăm telepatic, ca o singură conștiință, fără a fi nevoie de tehnologie.

Christ Light Expansion

Mi s-a transmis că acest lucru ne unește în vederea unei munci globale în serviciul Divin. Simte Inima unificată a Grupului tău, noi suntem Aici pentru voi!
În Iubire, Lumină și Serviciu,
Sandra
Link original:

Traducere:

Vă Iubesc pe Toți

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...